voorpagina / Groepen en Speltakken / 15 - 18 jaar Explorers
 explorers
De Explorers, of zoals we het zelf noemen: de Explo's, is het onderdeel voor jongens en meisjes van 15 tot en met 18 jaar.
De leiding is geen leiding meer, maar begeleiding. Hier is het de bedoeling dat je alles zelf doet: programma's maken, programma's voorbereiden en ze ten slotte ook zelf uitvoeren. Wat we doen tijdens onze opkomsten? Dat verschilt per keer!

Ook gaan we natuurlijk kamperen in Pijnacker, Staelduinen, Baarn, het maakt niet uit waar, het is altijd gezellig! Verder doen we gewoon lekker waar we zin in hebben, geblinddoekt vla voeren, dat uitmondt in een vlagevecht of het bekende Moordspel van de Lama's.

Deze speltak draait op zaterdagmiddag van 13:30 tot 16:00 in ons clubhuis de Scoutburcht.

Heb je nog vragen, bijvoorbeeld over de Explorers, het programma of de opkomsten? Dan kun je contact opnemen met de leiding via  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it