voorpagina / Groepen en Speltakken / 4 - 7 jaar Bevers

bevers
Bevers doen samen leuke activiteiten in de natuur. Ze spelen in het fantasiedorp Hotsjietonia en doen spelletjes in thema met de fantasierijke bewoners van dat dorp. Elke dag is een groot feest in Dorp Hotsjietonia. In en om het cluhuis zijn de Bevers met van alles bezig: knutselen, tekenen, schilderen, tikkertje spelen, bakken, luisteren naar verhalen, tuinieren en nog veel meer.
Sterre en Steven Stroom helpen de bevers waar zij kunnen. Zij kunnen toveren, niet echt natuurlijk : maar als ze wat gemaakt hebben is het ineens een stuk vrolijker in en om het dorp. Zoals toen ze van een paar stoelen, een paar kartonnen dozen en een oude stofzuiger een raket maakten. De bevers gingen met Sterre en Steven Stroom erin zitten en vlogen met z'n allen naar de maan op zoek naar Maanmannetjes en die hebben ze gevonden.
Echt waar, de bevers waren erbij!

Deze speltak draait op zaterdagochtend van 10:45 tot 13:00 in ons clubhuis de Scoutburcht.

Heb je nog vragen, bijvoorbeeld over de Bevers, het programma of de opkomsten? Dan kun je contact opnemen met de leiding via  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it