voorpagina / Lid worden / Wat heb ik nodig?

Wat heb ik nodig?

Word je lid van Scouting Gordongroep dan heb je op den duur natuurlijk ook een uniform van jouw speltak nodig! Het uniform staat er namelijk voor dat je lid bent van scouting, de kleur voor de speltak waar jij bij hoort. Daarnaast heb je ook een das en dasring nodig, deze unieke das wordt speciaal voor onze groep gemaakt en laat zien dat je lid bent van Scouting Gordongroep. En loop je al een tijdje mee, dan word je ook geinstalleerd als Bever, Welp, Scout of Explorer en hoor je er helemaal bij! Om dat te laten zien, naai je op je uniform het installatieteken en het speltakteken, ook krijg je het naambandje van Scouting Gordongroep.

Het uniform

Je snapt natuurlijk wel dat het uniform niet zomaar in een gewone winkel te koop is, daarom heeft scouting een internetshop waar jij je uniform en nog veel meer handige en leuke spullen kan aanschaffen!

Soms hebben wij op het clubhuis een tweedehands uniform in de aanbieding. Deze komen vaak van kinderen die overvliegen naar de volgende speltak of zo snel groeien dat ze er niet meer inpassen. Wil jij je oude uniform aan ons verkopen? Dat kan ook!  Vraag hiernaar bij de leiding!

Klik op een van onderstaande uniforms om direct te kunnen bestellen.

bevers uniform  welpen uniform scouts uniform explorers uniform

Bever uniform

Welpen uniform

Scouts uniform

Explorer uniform

De das, dasring en isignes

Deze kun je bij ons aanschaffen. De das kost ... Euro, hiervan is .... Euro borg, dit krijg je terug als je das weer bij ons inlevert. De dasring kost 2 Euro.

Ook de verschillende insignes hebben wij op voorraad, deze kosten 2 Euro per stuk.

Waar horen alle insignes op het uniform?

waar horen alle insignes