voorpagina / Vacatures en Stages

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers en (maatschappelijke) stagiairs.

Vrijwilliger worden

Scouting is een organisatie die draait op vrijwilligers. Iedere week hebben grote groepen kinderen en jongeren plezier in het Scoutingspel. Regelmatig zijn we bij Scouting Gordongroep op zoek naar nieuwe leden die ons leidingteam willen versterken. We willen immers zoveel mogelijk kinderen en jongeren het Scoutingspel laten beleven. Je kunt leiding worden binnen de verschillende speltakken, afhankelijk van waar er open plaatsen zijn binnen het team.

- Heb je interesse om wekelijks en gedurende de verschillende kampen een speltak te vermaken, leuke programma's te verzinnen en lekker buiten bezig te zijn?

- Of vind je wekelijks te veel, maar zou je toch graag een handje willen helpen bij onze groep? Ook dan zijn er genoeg activiteiten!

Ben je enthousiast en wil je tijd te investeren in een leuke nieuwe hobby? Dan is Scouting Gordongroep de plek voor jou!
Voor een overzicht van de huidige vacatures kan je links klikken op vacatures.

(Maatschappelijk) stagiair worden

Wij bieden sinds 2010 maatschappelijke stages aan. Als maatschappelijk stagiair ga je meehelpen bij de Welpen of bij een van de losse activiteiten die wij als Scoutinggroep doen. Eerder hebben stagiairs meegeholpen met het organiseren van wekelijkse activiteiten, weekend en zomerkampen, het uitzoeken van contactinformatie van lokale organisaties en scholen.

De Welpen zijn altijd blij met enthousiaste 'nieuwe leiding'. De opkomsten die je meedraait duren ongeveer 3 uur. En ook kun je meehelpen met het voorbereiden van opkomsten of grote activiteiten. Zo leer je plannen, organiseren, leidinggeven en kun je al je creativiteit kwijt! Wij leren je aan hoe je activiteiten kan organiseren en spellen kan uitleggen.

Voor een overzicht van de huidige stages kan je links klikken op stages.